ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 39 ευρώ!

Πρώτη φορά μανούλα.

ΗΜ/ΝΙΑ

Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει τεράστιες αλλαγές στην ζωή ενός ζευγαριού. Είναι μια νέα καθημερινότητα που σιγουρά μπορεί να πυροδοτήσει, εκτός από ευχάριστα συναισθήματα, το άγχος, την αυτό-αμφισβήτηση, τον φόβο η και την ενοχή που ίσως και να είναι απολυτά συνδεδεμένα με την καθημερινή εμπειρία μιας νέας μητέρας.

Αν ρώταγε κάνεις ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών, το πως βιώνουν την εμπειρία τους ως μητέρες, πολύ πιθανόν να έπαιρνε ποικίλες και, ίσως, εκ διαμέτρου αντίθετες απαντήσεις, από το «είναι το πολυτιμότερο αγαθό» μέχρι το «μου φαίνεται Γολγοθάς».

Για τους λόγους αυτούς, η ομάδα της Sidifresh προτείνει σε όλες τις νεαρές μανούλες μερικές συμβουλές για να ανακουφιστούν από το άγχος τους και να απολαύσουν το όμορφο ταξίδι με το μωράκι τους.

#Κανόνας no1 : Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από άλλους
Από τον σύζυγο μέχρι την δική σας μητέρα.

Οι περισσότερες γυναίκες, πολύ συχνά αρνούμαστε να πάρουμε βοήθεια από άλλους ανθρώπους, που έχουν αποκτήσει ήδη μεγάλη εμπειρία ή ειδικεύονται στο κομμάτι της ανατροφής ενός παιδιού. Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό για μια νέα μαμά, δεδομένου ότι πρόκειται για την δική της οικογένεια. Επειδή λοιπόν δεν είμαστε υπεράνθρωποι και δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι σε όλα, αγαπητές μανούλες, συμβουλεύουμε ότι είναι απόλυτα λογικό να αποδέχεστε την βοήθεια όταν αυτή είναι φυσικά απαραίτητη. Σίγουρα θα είναι μια ανακούφιση και ένα μεγάλο μάθημα στην ανατροφή του μωρού σας.

#Κανόνας no2: Κάντε τα ψώνια για το μωράκι σας online
Ναι, καλά ακούσατε.

Ξέρουμε ότι η διαδικασία αγορών για το νέο μέλος της οικογένειας είναι το λιγότερο ευχάριστη, όμως παράλληλα μπορεί να γίνει πολύ εξαντλητική. Για τον λόγο αυτό, όντας στο 2021 πλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας από e-shops εύκολα και ξεκούραστα, χωρίς το άγχος και την κούραση που μπορεί να προκαλέσουν οι πολύωρες αγορές σε καταστήματα. Η Sidifresh βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας, σε κάθε σας επιλογή, για την περιποίηση του μωρού σας, καθώς δίνει την δυνατότητα online αγορών.

Βρείτε το eshop μας εδώ: (λινκ)

#Κανόνας no3: ΔΕΝ παραμελούμε τον εαυτό μας
Γνωρίζετε την διαδικασία που πραγματοποιείται στις αεροπορικές πτήσεις;

Πρώτα φοράει η μαμά μάσκα οξυγόνου, και έπειτα την τοποθετεί στο παιδάκι. Εφαρμόστε την ίδια αρχή και στο σπίτι που και που! Πρέπει πραγματικά να μάθετε πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας. Μην ξεχάσετε ΠΟΤΕ τις δικές σας ανάγκες. Αν σας αρέσει να διαβάζετε, συνεχίστε. Εάν χρειάζεστε ένα αφρόλουτρο, κάντε ένα. Αν πάλι σας αρέσει να ντύνεστε ωραία και να κάνετε το μακιγιάζ σας, τότε αφιερώστε χρόνο για να το κάνετε κάθε μέρα. Βεβαιωθείτε ότι τρώτε σωστά, ασκηθείτε στον καθαρό αέρα και περάστε χρόνο με τους φίλους σας. Μην βάζετε τον εαυτό σας τελευταίο.

#Κανόνας no4: Μην είστε αυστηρές με τον εαυτό σας
Και μάλλον ο σημαντικότερος όλων.

Αγαπάτε το μωρό σας; Κάνετε το καλύτερο δυνατό που μπορείτε; Εάν οι απαντήσεις είναι «ναι», τότε χτυπήστε τον εαυτό σας στην πλάτη, γιατί τα πάτε υπέροχα! Απολαύστε την ζωή με το μωράκι σας και μην φοβάστε τίποτα άλλο.

Περισσότερα
Νέα

Πακέτα Βρεφικής Φροντίδας
& Ιδέες για Δώρα.