ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Sidifresh® (ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε.) ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία παραγωγής ποιοτικών Μωρομάντηλων & Υγρομάντηλων. Γεννήθηκε σαν ιδέα και υλοποιήθηκε από τον Ηλία Σιδηροπούλο στην πόλη της Δράμας σε μια έκταση 2.000 τ.μ. όπου και στεγάζετε σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εγκαταστάσεων.

Παίρνοντας την σκυτάλη οι υιοί Κωνσταντίνος & Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος συνεχιστές της έντονης δραστηριότητας στην ελληνική και διεθνή αγορά, αφοσιωμένοι στη σχεδίαση και παραγωγή με στόχο να ικανοποιήσουν τις καθημερινές ανάγκες, δίνουν την δυνατότητα στους ανθρώπους να ζουν ευτυχισμένες και υγιείς ζωές, αναπτύσσοντας διαρκώς με καινοτομίες τα προϊόντα της εταιρείας.

Περήφανοι που παράγουν ποιοτικά προϊόντα για όλους εσάς, με την επιτυχία να βασίζεται σε ένα πρότυπο προϊόντων. Μας διακρίνει η προσπάθεια να κάνουμε την αγοραστική εμπειρία όσο πιο απλή και η συνεργασία με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές να χαρακτηρίζεται από διαφάνεια.

Δίνοντας πάντοτε το παρόν, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον άνθρωπο, την κοινωνία.
Η προσφορά στην κοινωνία είναι κεντρικός άξονας που διατρέχει όλες τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Με αφετηρία την ελληνική οικογένεια, το πλέγμα των ενεργειών αγκαλιάζει πολλές κοινωνικές παραμέτρους, με στόχο να βελτιώνει τη ζωή των πολλών. Πρωτίστως, όμως, η αλληλεγγύη προς την κοινωνία ξεκινά από τη διασφάλιση καλών επιχειρηματικών πρακτικών και την υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση με αμοιβαίο σεβασμό με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους. Οι αξίες αυτές ορίζονται στις εταιρικές αρχές καθώς και στον κώδικα δεοντολογίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ποιότητα

Τι κάνει τα μαντηλάκια μας τόσο ξεχωριστά;

Στην Sidifresh® πιστεύουμε ότι το φυσικό είναι το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε μια ασφαλή & αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα Μωρομάντηλα & Υγρομάντηλα, αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης. Τα μαντηλάκια μας αποτελούνται από 98% αγνό νερό με φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς να περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως παραβένες και αλλά γνωστά ερεθιστικά & αλλεργιογόνα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι Συνεργάτες είναι το κλειδί της επιτυχίας και εμείς επιλέγουμε τους καλύτερους στο είδος τους! Κάθε συνεργάτης μας, πελάτης ή προμηθευτής, αποτελεί για μας σημαντικό συστατικό επιτυχίας.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ