ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 39 ευρώ!

Η ιδέα για τη Sidifresh ξεκίνησε
από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε
ποιοτικά και εγχώρια προϊόντα
βρεφικής φροντίδας με τα πιο αγνά υλικά.

Το 2007 αποτελεί χρονιά ορόσημο για εμάς, αφού τότε ξεκινάει επίσημα το ταξίδι της οικογενειακής επιχείρησής μας, με αφετηρία την πόλη της Δράμας. Σήμερα, στεγαζόμαστε σε μία υπερσύγχρονη μονάδα εγκαταστάσεων, έκτασης 2.000 τ.μ. Αφουγκραζόμενοι τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, παραμένουμε αφοσιωμένοι στη σχεδίαση και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων για μία ευκολότερη και πιο υγιή ζωή.

Δίνοντας ανέκαθεν ένα ευαισθητοποιημένο αλλά παράλληλα δυνατό “παρών”, η εταιρεία στηρίζει από την πρώτη μέρα ως και σήμερα τον άνθρωπο και την κοινωνία. Η προσφορά στην κοινότητα είναι κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας μας και διατρέχει όλες μας τις δράσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τέλος, φροντίζουμε και διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο καλών επιχειρηματικών πρακτικών και υπεύθυνης εταιρικής διακυβέρνησης, με σεβασμό προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας. Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας, δεν αποτελούν απλά θεμέλιο του κώδικα δεοντολογίας μας, αλλά οδηγός στη λειτουργία μας καθημερινά

Πιστοποιήσεις

Συνεργάτες

Κάποιοι τους θεωρούν το κλειδί της επιτυχίας. Για εμάς, οι σωστοί συνεργάτες είναι ο ένας από τους δύο πόλους μίας σχέσης, που αν δομηθεί σωστά από την αρχή, θα φέρει σίγουρα την αμοιβαία επιτυχία. Αν μοιράζεστε την ίδια άποψη
και ενδιαφέρεστε να γίνετε Συνεργάτης μας,
συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!​

Τι κάνει τα μαντηλάκια μας
τόσο ξεχωριστά; ​

Στη Sidifresh πιστεύουμε ότι τόσο η δική σας, όσο και η επιδερμίδα του μωρού σας, αξίζουν την καλύτερη φροντίδα. Και το καλύτερο, είναι πάντα το φυσικό. Γι’ αυτό και σχεδιάζοντας τα Μωρομάντηλα & Υγρομάντηλά μας αξιοποιήσαμε όλη τη δύναμη της Φύσης, για να σας προσφέρουμε την πιο αποτελεσματική επιλογή. Φτιαγμένα κατά 98% από αγνό νερό με φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως παραβένες ή άλλα γνωστά ερεθιστικά & αλλεργιογόνα, αφήνουν το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και χωρίς ερεθισμούς.

Έχετε κάποια απορία
για τα προϊόντα της Sidifresh;​

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!